ΤΡΟΦΙΜΑ - ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΝΙΤΑ - Φωτογραφίες

ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙ - ΧΥΜΟΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

Διεύθυνση - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Διεύθυνση: ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ 32 Τ.Κ. - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Τ.Κ.: 55133
Περιοχή - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Περιοχή: Καλαμαριά Κατηγορία - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κατηγορία: ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τηλέφωνο - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Τηλέφωνο: 2314006532,2381082750 Fax - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Fax: 2381082754
Κινητό - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κινητό: - E-mail - ΔΙΑΤΡΟΦΗ E-mail:
Υπεύθυνος - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Υπεύθυνος: Κος ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΔΙΑΤΡΟΦΗ Ιστοσελίδα:
Η εταιρεία μας Ε.Σ.Π.Ε.Τ Α.Ε. - ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ A.E. ιδρύθηκε το 1994 και εδρεύει στο Δήμο Μενηίδος νομού Πέλλας και συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή μαρμελάδων,πίκλων, χυμούς και γλυκά του κουταλιού. Επίσης, έχουμε την επεξεργασία και τη συσκευασία των προϊόντων και των ειδών διατροφής, όπως τα φρούτα και τα μανιτάρια. Η εγγύτητα του εργοστασίου στον τόπο παραγωγής των πρώτων υλών, καθώς και το σύγχρονο εξοπλισμό εγγυάται την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων. Η προώθηση των προϊόντων ...
Επισκέπτες: 6932

ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙ - ΧΥΜΟΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΟΥΡΣΙ - ΧΥΜΟΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΦΡΟΥΤΩΝ

Η εταιρεία μας Ε.Σ.Π.Ε.Τ Α.Ε. - ΣΟΥΜΕΛΙΔΗΣ A.E. ιδρύθηκε το 1994 και εδρεύει στο Δήμο Μενηίδος νομού Πέλλας και συμμετέχει ενεργά στην παραγωγή μαρμελάδων,πίκλων, χυμούς και γλυκά του κουταλιού. Επίσης, έχουμε την επεξεργασία και τη συσκευασία των προϊόντων και των ειδών διατροφής, όπως τα φρούτα και τα μανιτάρια.
Η εγγύτητα του εργοστασίου στον τόπο παραγωγής των πρώτων υλών, καθώς και το σύγχρονο εξοπλισμό εγγυάται την άριστη ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων.
Η προώθηση των προϊόντων γίνεται μέσω ενός μεγάλου δικτύου πώλησης στην ελληνική και διεθνή αγορά και να θέσει την εταιρεία στοχεύει στη συνεχή βελτίωση των ειδών και την παραγωγή νέων πάντα με βάση την γευστική απόλαυση και την επιθυμία σας.



Προϊόντα



Μανιτάρια: Έχουμε φρέσκα και κονσερβοποιημένα μανιτάρια κομμένα σε φέτες και ολόκληρο, επίσης κάνουμε λεύκανση μανιτάρια για καλύτερη εμφάνιση και την ποιότητα των μανιταριών που αντιστοιχεί στις προσδοκίες του κάθε πελάτη και τη δική μας.
Φρούτα: Έχουμε όλα τα είδη των καρπών από Έλληνες παραγωγούς που δεν το διαλογής και συσκευασίας. Συγκεκριμένα έχουμε τα ροδάκινα, τα βερίκοκα, τα μανταρίνια, φράουλες, ακτινίδια και πορτοκάλια προς εξαγωγή και το εμπόριο στην Ελλάδα.
Χυμοί: Η εταιρεία μας μπορεί να παράγει συμπυκνωμένο χυμό και το φυσικό. Δυνατότητα για υψηλό βαθμό συγκέντρωσης brix 30-32 & 60-65.
Μαρμελάδες: Παράγουμε όλα τα είδη μαρμελάδων ειδικότερα ροδάκινο, κεράσι, βερίκοκο, μήλο, φράουλα.
Οι Μαρμελάδες μας είναι διαθέσιμες και στις εξής συσκευασίες:

Βαζάκι (370gr)
Πλαστικές συσκευασίες (450gr)
Κουβάδες (5kg, 10kg)
Πίκλες: Παράγουμε κόκκινες και πράσινες πίκλες. (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πακέτα και το μέγεθος να μας στείλετε ένα e-mail ή καλέστε μας)
Γλυκά του Κουταλιού: Επειδή μπορούμε να παράγουμε μαρμελάδες έχουμε επίσης τη δυνατότητα να παράγουμε γλυκά του κουταλιού όπως ακτινίδιο, φράουλα, κεράσι, μήλο, βερίκοκο, ροδάκινο και πολλά περισσότερα.